skip to Main Content
TEHNIČKA PODRŠKA: SVAKI DAN 0-24h011 / 322 19 49Viber: 060 322 19 49

Ažurirano: 27.07.2018.

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe image.rs websajta. Korišćenjem našeg sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja.

Image-Z d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni Uslove korišćenja unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

Autorska prava

Image.rs polaže autorska prava na ceo sadržaj (tekstualni, vizuelni i audio materijali, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela vebsajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Image.rs websajta i podložno je tužbi.

Pravo na izmene sadržaja i usluga

Zadržavamo pravo promene, privremenog ili trajnog ukidanja bilo kog sadržaja ili usluge na našem websajtu bez prethodne najave.

Linkovi ka drugim web stranicama

Stranice našeg sajta se sastoje od vlastitih sadržaja, besplatnih sadržaja, ali i sadržaja kreiranih od strane posetilaca.

Sve sadržaje image.rs websajta koristite na vlastitu odgovornost i ne možemo se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu odlaskom na drugi websajt.

Zaštita privatnosti

Image-Z d.o.o. poštuje privatnost svojih posetilaca. U skladu sa zakonom prikupljamo određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja websajta. Na koji način to činimo i zbog čega, detaljnije saznajte u našoj Politici privatnosti.

Obaveze korisnika

Korisnicima Image.rs websajta strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, tj. štetan na bilo koji drugi način;
  • obavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo naneti štetu drugim korisnicima;
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica;
  • objavljivanje, slanje i razmenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom;
  • objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane;
  • svesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili slične kompjuterske datoteke ili programe načinjene zbog uništavanja ili ograničavanja rada bilo kog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme;
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca websajta.

Komentari

Pre postavljanja komentara na članke molimo Vas da pročitate sledeća pravila.

Administratori ovog websajta zadržavaju pravo cenzurisanja komentara na članke.

Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst.

Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.

Naš administrator zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.

Izmene Uslova korišćenja

Image.rs zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj stranici.