skip to Main Content
TEHNIČKA PODRŠKA: SVAKI DAN 0-24h011 / 322 19 49Viber: 060 322 19 49

Najlakše bi bilo kada bi postojao super heroj koji umesto kompanije brine o tome da se štampa samo ono što je potrebno, tamo gde je potrebno i onda kada je zaista potrebno.

Znamo da takva osoba ne postoji, ali postoji naš Super Image tim. Naša specijalnost je optimizacija procesa štampanja dokumenata.

Naša usluga obuhvata prilagođavanje uređaja i softvera za štampanje dokumenata stvarnim potrebama vaših radnih procesa. Tako dobijate na svakom mestu odgovarajući uređaj.

Na dogovorenoj lokaciji kompanije, beležimo sve neophodne parametre, analiziramo ih i stanje izražavamo troškom štampanja dokumenata po jednoj strani. I sve to potpuno BESPLATNO.

Sve je potpuno jasno. Analiza stanja je pokazala kolika ušteda stvarno može da se ostvari ako se čitav sistem štampanja preuredi da odgovara potrebama date kompanije. Naš Super Image tim vredno radi na predlogu plana optimizovanog sistema štampanja.

Osim što naš Mihajlo osvaja klijente svojim šarmom, uvek ih obraduje uštedama koje će kompanija ostvariti implementacijom novog sistema štampanja dokumenata.

Ovo je početak jedne duge i uspešne saradnje.

Naši izveštaji nisu samo informativnog karaktera. Vodimo brigu da sve teče po planu, jer tako rade pravi partneri. U hodu dajemo predloge za unapređenja.

A da li ste se Vi prijavili za BESPLATNU Analizu troškova štampanja dokumenata u vašoj kompaniji? Učinite to odmah i skinite “brigu s vrata”!

Upoznajte deo našeg tima

Tajnu zaista uspešnog posla ne čini tehnologija, već saradnja sa pravim ljudima

Zoran Ćirović

DIREKTOR

Vladimir Dekanić

PRODAVAC POSLOVNIH REŠENJA

Darko Jovanović

TEHNIČKA PODRŠKA

Dejan Mosurović

SEKTOR NABAVKE

Zašto da sarađujete sa nama?

Garantujemo uštedu po strani

Naša praksa je pokazala da se uvođenjem različitih izmena koji čine proces optimizacije sistema štampanja dokumenata, ostvaruje od 10-20% uštede u troškovima po strani.

Besplatni obračun kompletnih troškova štampe

POTPUNO BESPLATNO snimamo stanje na dogovorenoj lokaciji vaše kompanije, analiziramo tokove dokumentacije, korisnike uređaja i beležimo sve važne parametre. Na kraju izračunavamo troškove štampe po strani.

Prilagođavamo štampu vašem radnom okruženju

Naša usluga obuhvata prilagođavanje uređaja i softvera za štampanje dokumenata stvarnim potrebama vaših radnih procesa. Tako dobijate na svakom mestu odgovarajući uređaj.

Naš pristup je jednostavan, fleksibilan i savetodavan

Kao malo preduzeće imamo slobodu i mogućnost da se prilagođavamo vašim realnim potrebama, kako organizaciono, tako i konkretnom ponudom.

Nudimo pouzdana softverska rešenja

Koristimo licencne programe poznatih proizvođača čiji su rezultati dokazani na tržištu. To nam omogućava da reagujemo na vreme na bilo kakve detektovane promene u vašem sistemu štampanja.

Vodimo računa o sigurnosti dokumentacije i mreža

Znamo da vam je sigurnost podataka jako važna. Zato obraćamo veliku pažnju na obezbeđivanje maksimalne sigurnosti vaše dokumentacije i njihov protok kroz sistem štampanja.

Daljinski pratimo potrebe vašeg sistema štampanja dokumenata

Pravovremenom reakcijom kada primetimo da u vašem sistemu štampanja dokumenata postoji neki problem, sprečavamo nepotrebne zastoje i kvarove koji mogu da se predvide.

Pravovremeno intervenišemo na terenu

Kada se pojavi neki problem ili zastoj u vašem sistemu štampanja dokumenata, otklanjamo ga u najkraćem mogućem roku, a najčešće u roku od 3h.

14 regionalnih centara za brzu servisnu podršku

Naši regionalni centri raspoređeni su širom Srbije, tako da naša servisna služba može brzo da reaguje gde god da se nalazite. Dostupni smo 24/7.

Odnosimo prazne toner kasete i dotrajale uređaje

Kako vi ne biste gomilali prazne toner kasete, dotrajale kancelarijske i uređaje za štampanje, odnosimo ih i uklanjamo u skladu sa odgovarajućim zakonskim propisima.

Naš obračun, prezentacija i ponuda su jednostavni i transparentni

Naša celokupna usluga uvek je izražena jednom cenom obračunatom po korisniku uređaja za štampanje ili po jednoj odštampanoj strani. Kod nas nema nikakvih skrivenih troškova.

Mogućnost proširenja saradnje uvažavajući promene u vašoj kompaniji

Ukoliko vaše poslovanje ima potrebu za novim uređajima i softverima u oblasti štampanja dokumenata, kroz saradnju sa nama možete uvek lako i brzo doći do njih, bez kupovine.

Potpuno besplatno

Saznajte koliki su vaši troškovi štampanja dokumenata i koliko možete da uštedite na njima