Kasete za dalju prodaju
Partnerstvo
Kompatibilni laser toneri
Garancija kvaliteta
Tehnička podrška
Preuzimanje praznih kertridža
Naša proizvodnja
Naš asortiman
“Pronađi svoj kertridž”
Ekologija
Najčešće postavljena pitanja
Želimo da čujemo vas
O nama
Naslovna > Kasete za dalju prodaju > Partnerstvo
Partnerstvo

IMAGE Vam daje mogućnost za koordinirano interaktivno partnerstvo na nivou sveopšteg zadovoljstva krajnjeg kupca, ali i našeg zajedničkog uspeha.

Šta to znači?

Pružamo Vam mogućnost proširenja Vašeg asortimana proizvoda, kreiranje Vaše robne marke i kontinuiranu raspoloživost robe.

  • Uz stalnu saradnju i koordinaciju bićete upućeni u sve promene našeg asortimana i time kontrolisati obim Vaše palete proizvoda.
  • Image proizvodi se lako mogu drugačije brendirati po Vašem izboru i time postati originalni brend Vaše firme što omogućuje jedinstveni proboj na tržište.
  • Za razliku od mnogih konkurentskih firmi, naše zalihe proizvoda su stalne, a Vama kao našem potencijalnom partneru uvek stoje na raspolaganju. Na taj način i Vi možete imati kontinuitet u lagerovanju proizvoda.

Sve nedoumice prilikom prodaje kompatiblnih tonera ćete uspešno rešiti u saradnji sa nama. Saradnja i pomoć se odnosi i na eventualne moguće probleme, informacije o konkurenciji i ostala sporna pitanja koje krajnji kupci najčešće postavljaju.

Image-Z d.o.o, Patrisa Lumumbe 6, Beograd, Tel: + 381 11 322 19 49, office@image.rs
Copyright © 2012 Image.rs Sva prava zadržana.